-%35

Peri Diyarı

1. Hamur
Kapak: Karton
97,50 ₺ 150,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 224
  • Basım Tarihi: Ekim 2021
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Ekim 2021

Sıradan bir kız, Peri Diyarı’nın kayıp prensesi olduğunu keşfediyor. Artık iki dünya ve iki aşk arasında kalacağı büyük bir sınav onu bekliyor.

Anita sıradan bir hayat yaşıyordu. Ta ki zarif bir yabancı onu başka bir dünyanın içine çekene dek. Genç kız, burada aslında Peri Diyarı’nın kayıp prensesi Tania olduğunu keşfetti. O, beş yüzyıl önceki düğününden hemen önce gizemli bir şekilde ortadan kaybolduğundan beri Peri Dünyası karanlığa gömülmüştü. Şimdi onun dönüşüyle her şey yeniden hayat bulmaya başlıyordu. Ama Tania, Anita’nın dünyasını ya da orada sevdiği genci bir türlü unutamıyordu. İki aşk ve iki dünya arasında kalan Tania uzun zaman önce neden ortadan kaybolduğunu çok geçmeden keşfedecekti. Artık herkesin kaderi onun elindeydi. Tania sadece kendisinin sahip olduğu sihirli yetenekle hem kendisini hem de bütün Peri Dünyası’nı tehdit eden hain planı durdurmak zorundaydı.

Ölümlüler dünyasında sıradan bir hayat süren Anita’nın tüm bildikleri bir günde değişecekti. Çünkü genç kız Peri Diyarı’nın kayıp prensesi Tania olduğunu keşfetti. Beş yüzyıl önce ortadan kaybolup tüm dünyasını karanlığa boğan Tania’nın evine dönüşü Peri Dünyası’nı ve hiç hatırlamadığı ailesini sevince boğdu. Ancak Tania, artık iki dünya ve iki aşk arasında sıkışıp kalmıştı. Ve sadece kendisinin sahip olduğu özel bir yetenekle herkesi kurtarması gerekiyordu. 

 

Puanınız