-%35

Yeşilin Kızı Anne

3. Hamur
Kapak: Karton
81,25 ₺ 125,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 336
  • Basım Tarihi: Şubat 2021
  • Kaçıncı Baskı: 2.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mayıs 2023

Doğadan ve hayal gücünden ilham alan bir büyüme hikâyesi.
Yeşil Ev'in sahipleri Cuthbert kardeşler bahçedeki işlere ve hayvanların bakımına yardımcı olması için yetimhaneden bir oğlan çocuğu evlat edinmeye karar verirler. Kendilerine aracı olan kişi mesajı yanlış iletince büyük bir sürprizle karşılaşırlar. İstasyonda bir oğlan çocuğu yerine kızıl saçlı, çilli, iri mavi gözlü, sıska bir kız beklemektedir. Sorunlarla baş edemeyecek kadar çekingen Matthew Cuthbert kızı çaresizce eve götürürken yolda çocuğa içi ısınır. Ancak kuralcı ve soğuk kız kardeşi Marilla Cuthbert bir oğlan çocuğu yerine karşısında sıska, çilli Anne'i görünce hemen duruma itiraz eder. Marilla'nın fikrini değiştirmesi kolay olmayacaktır.


Geldiği yerin doğasına, yeşilliğine, sularına, gizemli havasına hayran kalan ve oraya yerleşeceği için çok umutlanan Anne önüne çıkan çetin engellerle kendi yöntemleriyle mücadele etmeye başlar. İçindeki doğa ve hayat sevgisi kendi yaşamına sımsıkı tutunmasını sağlasa da her dönemeçte farklı zorluklarla baş etmek zorunda kalır.
Artemis Gençlik Klasikleri, Lucy Maud Montgomery’nin çok ses getiren doğaya düşkün, hayalperest ve bir o kadar da hassas Anne karakterinin hikâyesini okurla buluşturuyor.

Puanınız