-%35

İçimizdeki Çernobil

1. Hamur
Kapak: Karton
74,75 ₺ 115,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


  • Kapak Türü: Karton
  • Sayfa Sayısı: 190
  • Basım Tarihi: Şubat 2020
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Şubat 2020
  • Ebat: 13,5 X 21

Bağırsaklardaki mikropların ürettiği ürünler incelendiğinde tıpkı bir ilaç fabrikasının ürettiği ilaç formülleri gibi yapılara benzediği anlaşılmıştır. Ancak onlardan farklı olarak, bağırsakta yerleşmiş olan bu mikropların kurduğu fabrikaların sayısı ve ürettikleri, tüm dünyada var olan ilaç fabrikalarının ve ürettiklerinin sayısından daha fazladır. Bu ürünlerin kimyasal yapılarını ve ne işe yaradıklarını çözümleyebilsek ruhsal ve bedensel hastalıklardan kurtulabileceğimizi düşünmekteyiz. 
Bağırsaklardaki biyoreaktör doğru çalıştığında sağlık verir. Ancak reaktör kötü çalıştırılırsa hastalıkları beraberinde getirmesi de kaçınılmazdır. 
“Bitki Temelli Yaşam” uygulayanların vücuduna daha fazla vitamin C ve E, bol lif, folik asit, potasyum, magnezyum ve karoten ve flavonoid gibi fitokimyasallar girer. Vejetaryenlarin kan basınçları düşer, vücut kitle indeksleri daha düşük olur. Kötü kolesterol (LDL) ve total kolesterolleri daha düşük olur. Tüm bu iyi şeyler de beraberinde kronik hastalıklardan uzak yaşlanmayı ve beklenen yaşam süresinin daha uzun olmasını getirir.
Bağışıklık sistemi hastalıklarının ortaya çıkış sebeplerinden biri ve en önemlisi bağırsaklardaki mikrobiyatanın bozulmasıdır. Bağırsaklarda yaşayan faydalı bakterilerin en büyük düşmanı ise endüstriyel gıdalardır.

 

Puanınız