-%35

Amatör Dedektifler 1

1. Hamur
Kapak: Karton
96,85 ₺ 149,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 360
  • Basım Tarihi: Mayıs 2019
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı

Çok yaşa sırların kraliçesi sara shepard!   -Danielle Paige

Beş yıl önce, lise son sınıf öğrencisi Helena Kelly, Dexby-Connecticut’taki evlerinin bahçesinden kaybolmuş, bir daha da ondan haber alınamamıştı. Ailesinin, Helena’yı kimin, neden öldürdüğüne dair hiçbir fikri yoktu. On sekiz yaşındaki Seneca Frazier, “Dava Kapanmamıştır” sitesinde çaresiz bir mesaj gördüğünde, bu duruma bir son vermenin zamanının geldiğini düşünür. Helena’nın kamuoyunu uzun süre meşgul eden kaybı, Seneca’nın gerçek suç vakalarına bağımlılığının nedenlerinden biriydi. Her şeyden önce, o internet sitesine bu yüzden üye olmuştu.
Bu gizemi çözmeye kararlı olan Seneca, bahar tatilini Connecticut’ta geçirerek Dava Kapanmamıştır’dan arkadaşı olan Maddy Wright’la dava üzerine çalışmayı kabul etti. Ancak trenden indiği andan itibaren her şey ters gitmeye başladı. Bir kere Maddy, hiç de beklediği gibi biri değildi. Üstelik Helena’nın kardeşi Aerin de pek yardımcı olmak istemiyor gibiydi. Seneca’nın sakladığı sır da işleri kolaylaştırmıyordu.
Sitenin kıdemli kullanıcılarından Brett’in de aralarına katılmasıyla birlikte Helena’nın kayıp olduğu haftaların sırrı yavaş yavaş çözülmeye başlarken, katil de onları izliyordu ve davanın yeniden açılmaması için ne gerekiyorsa yapmaya kararlıydı.

“Sara Shepard’ın amatör olmadığı açık. Çarpıcı ve heyecan verici dönüşleri, son sayfaya varana dek kitabı elinizden bırakmanıza engel olacak.”  -Kass Morgan, “The 100” serisinin New York Times çoksatarı yazarı

Puanınız