-%35

Bizi Burada Tutan Şeyler

1. Hamur
Kapak: Karton
113,75 ₺ 175,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 490
  • Basım Tarihi: Nisan 2019
  • Son Basım Tarihi: Nisan 2019
  • Ebat: 13,5 X 21,5

Ailenizi korumak için ne kadar ileri gidersiniz?
Ann ve Peter Brooks, iki kız çocuğunu yetiştirebilmek için mutsuzluklarına rağmen evliliklerini sürdürme çabasından bir yıl önce vazgeçmişlerdi. Fakat hayal etmesi güç bir felaket, onları yeniden bir araya getirecek, aile olarak zorlu bir sınavdan geçirecekti.
Bir üniversitede araştırmacı olan Peter, bir tesadüf sonucunda yaşadıkları dünyanın sarsılmak üzere olduğunu fark etmişti: Okyanusun karşı kıyısında kol gezen ölümcül bir salgın, Amerika’nın göbeğine sıçramıştı. Ve her yüz kişiden ellisinin hayatta kalmayı başaramayacağı bir felaketti bu.
Panik, kısa sürede kaosa neden olmuştu: Sistem çökmüş, insanlar bir anda elektriksiz, susuz, gıdasız, benzinsiz ve ilaçsız kalmışlardı. Sıradan yaşamlar bir gecede değişmişti. Herkes kendi başının çaresine bakmak zorundaydı. Artık bu bir ölüm-kalım meselesiydi. Üstelik kara kış tüm sertliğiyle üstlerine çökmüşken.

CARLA BUCKLEY
Türkçeye çevrilen Bizi Burada Tutan Şeyler’in de aralarında olduğu uluslararası çoksatar romanlara imza attı. Thriller Ödülü’ne ve Ohioana Kitap Ödülleri’ne aday gösterildi. Yazar, Kuzey Karolina’da yaşıyor.
Daha fazlası için www.CarlaBuckley.com
web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Puanınız