-%35

Audrey ve Bill

1. Hamur
Kapak: Karton
126,75 ₺ 195,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 310
  • Basım Tarihi: Ocak 2018
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Ocak 2018

“Nasıl yaşanacağını, kenarda durup izlemeden dünyanın nasıl hem içinde hem dışında olunacağını öğrendim. Bir daha asla ama asla hayattan kaçmayacağım. Aşktan da...”
HAYAT AŞKLARININ ÖNÜNÜ KESMİŞTİ BELKİ AMA UNUTTURMAYA YETMEYECEKTİ.

Beyaz perdenin unutulmaz efsaneleri Audrey Hepburn ile William Holden arasındaki hayat boyu süren büyük aşk ilk kez tüm ayrıntılarıyla karşınızda. 
1954’te, Hepburn ve Holden, Amerika’nın en sevilen isimlerindendi. O yıl ikisi de Oscar kazandı ve birlikte, film ve moda dünyasını bugün bile büyülemeye devam eden Sabrina filmini çektiler. 
Audrey ve Bill, iki yıldızın tanıştıkları anda aralarında doğan büyük aşkı anlatıyor. Sette başlayan aşk başta kısa ömürlüydü belki ama iki yıldızın hayatında da bir dönüm noktası olacaktı. 1950’ler ve 1960’lar Hollywood’unu arka planına alan bu masalsı ilişki birden fazla kişinin hayatını etkileyecekti. 
Kapsamlı bir araştırma ve eski dostlar, rol arkadaşları, stüdyo çalışanları ile yapılan özel röportajlarla hazırlanan Audrey ve Bill’de yazar Edward Z. Epstein, iki yıldızın özel hayatına ve yaşadıkları parıltılı döneme yepyeni bir bakış açısıyla ışık tutuyor.

“Epstein iki yıldızın da insani tarafına ustalıkla değiniyor. Güzel yazılmış bir aşk hikâyesi ve çifte biyografi.” – Bill Bliss, Rage Monthly

“Birilerinin bu aşkı yazması gerekiyordu. Edward Z. Epstein bu işi ustalıkla başarmış. Okuması kolay, döneme ışık tutan ayrıntıları ise nefis. Âşıkların kollarındaymışız gibi.” – George Christy, Beverly Hills Courier

Puanınız