-%35

Gündüz Mesaisi

1. Hamur
Kapak: Karton
159,25 ₺ 245,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 370
  • Basım Tarihi: Ağustos 2017
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Ağustos 2017

“Yatağınızın altında saklanan korkularınıza Mark Twain ustalığında hükmeden bir macera.”
 Houston Press
 
GECEYARISI KASABASININ SIRLARI TEHDİT ALTINDA. 
ÜSTELİK DOLUNAY YAKLAŞIYOR!..

Reklamın iyisi kötüsü olmaz değil mi? Mesela, sessiz hatta ıssız bir kasaba, birden ulusal medyanın ilgi odağına dönüşürse sakinleri bayram etmez mi?.. Eh, münzevi yaşamlarından son derece mutlu olan Teksas’taki Geceyarısı kasabası halkı yoğun ilgiden doğrusu pek hoşnut değil. Üstelik bu ilginin nedeni, Dallas’ta bir otelde işlenen cinayetler.     
Gizemli insanlarla dolu bu kasaba için bile fazlasıyla sırrı olan Olivia ile kasabanın en yeni sakini Manfred Bernardo’nun tesadüfen rastlaştığı oteldeki cinayetlerin hedef tahtasında Bernardo var. 
Ancak çok daha önemli bir sorunla karşı karşıyalar. Huzuru bozan medyayı kasabadan uzaklaştırmalılar. Yoksa kasabanın yeni üyesi, her gün on yıllar hızında büyüyen gizemli çocuk, medyaya unutulmaz bir malzeme verecek çünkü dolunay kapıda ve o, sıradan bir çocuk değil.
Charlaine Harris, serinin ilk kitabı olan Geceyarısı Kavşağı ile yakaladığı büyüyü Gündüz Mesaisi ile farklı bir seviyeye taşıyor ve okurlarına tuhaf, ürpertici ve eğlenceli bir macera vadediyor. 

Puanınız