-%35

Aşk Kazası

1. Hamur
Kapak: Karton
172,25 ₺ 265,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 410
  • Basım Tarihi: Ocak 2017
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Ocak 2017

MÜZİĞE TERCİH ETTİĞİNİ, BİR İNEKLE GÜZEL GÜZEL KONUŞURSANIZ DAHA ÇOK SÜT VERECEĞİNİ, KEDİLERİN TISLARKEN YILANLARI TAKLİT ETTİĞİNİ, KARINCALARIN BİR TÜR TARIM İŞİ YAPTIĞINI VE KARGALARIN ŞEMPANZELER KADAR ZEKİ OLDUĞUNU BİLİYOR MUSUNUZ? PEKİ YA AŞKIN HER ŞEYİ AFFETMEDİĞİNİ?

Miranda Sweet bir hayvan davranış bilimcisi olarak, şaşkın Dalmaçyalıların, içine kapanık iguanaların dilinden anlasa da hayatındaki erkekler konusunda bu kadar yanılmasına anlam veremiyor. Ona göre hayvanlar, insanlardan çok daha nazik ve güvenilir. Zaten o da artık insanlardan ümidi kesip kendi kliniğini açarak asabi hayvanlar ve onların minnettar sahipleriyle çalışmaya başlıyor.

Ama tüm erkek cinsini sonsuza dek hayatından uzak tutabilir mi? Miranda’nın en yakın arkadaşı, uslanmaz romantik, üstüne üstlük düğün organizatörü Daisy elbette ona katılmıyor. Çekici bir fotoğrafçı aniden hayatına girince Miranda bile kendinden şüphe etmeye başlıyor. Ama tam savunmasını biraz olsun azaltmışken bu kez de geçmişi peşini bırakmıyor. Şimdi sıra, her zaman göründüğü kadar tatlı olmayan Miranda’nın geçmişindeki günahlarla yüzleşmesine geldi. Çünkü kimse göründüğü kadar masum değildir.

"Wolff’un öyle hafif bir dokunuşu ve hoş bir üslubu var ki
hikâye su gibi akıp gidiyor.” -Marie Claire

“Bu roman çok başarılı çünkü esprili, zarif ve gerçekçi.” -Closer

Puanınız