-%35

Ayışığında Aşk

1. Hamur
Kapak: Karton
159,25 ₺ 245,00 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Orijinal Dili: İngilizce
  • Sayfa Sayısı: 380
  • Basım Tarihi: Temmuz 2008
  • Son Basım Tarihi: Temmuz 2008
  • Ebat: 13,5 X 21
  • Çevirmen: Canan Sakarya

“Viktorya İngiltere’sinde geçen Ayışığında Aşk, yarattığı heyecanla okuru titreten, tarihi bir romantik macera” – Publishers Weekly

“Quick hayranları için romans ve cinayetlerle dolu yepyeni bir zevk.
Henüz onu tanımayanlarsa, dikkat! Bu ipeksi üslup yüksek gerilim hattından
sadece birkaç adım geride.”
-Barnesandnoble.com

“Quick, okuyucunun ilgisini çekecek şeyi iyi biliyor ve Ayışığında Aşk tutku, şehvet, macera ve gizemli bir cinayet hikâyesini modern düşünce yapısına sahip bir Viktorya dönemi kadınının gözünden anlatıyor.”
-Bookreporter.com

“Her zamanki gibi Quick’in imzası olan zekâ ve esprileri bu gizem dolu ve tatmin edici romanda başından sonuna kadar görülüyor. Yazarın hayranları ve yeni okuyucuları Quick’in karakterlerine bayılacak.”
-Booklist

Amanda Quick, Viktorya İngiltere’sinde geçen, sinema filmi tadındaki son tarihi romansında hayranlarına istediklerini veriyor. 

Geçmişinde sırlar taşıyan ve kadınların eğitimi gibi konularda gelenek dışı fikirlere sahip olan Concordia Glade, rahat bir şekilde kaçabilmek için dört yetim öğrencisiyle birlikte ateşe verdikleri Aldwick Kalesi’nden uzaklaşırken kendine ait sırları ve sıradışı bir dövmesi olan ‘özel dedektif’ Ambrose Wells ile tanışıyor. Ambrose, bu güzel mültecilere güvenli bir yere kadar eşlik ediyor ve onları, para ve zevk için yaptığı hain planlarına alet etmek isteyen, suç dehası bir aristokrattan koruyor. Concordia da Ambrose’a borcunu, ona Londralı bir kadının gizemli ölümünü araştırmasında yardım ederek ödüyor. Cesur, yetenekli ve zarif Concordia ve Ambrose, birbirlerini aşktan sarhoş etmekten de geri kalmıyor.

Quick, aşka dair her şeyi birbiri ardına sıralıyor ve akıcı hikâyesini modern duyarlılıklar, içgüdüsel şehvet ve romantik başarılarla beziyor. Kiralık Nişanlı’dan sonra Ayışığında Aşk da özlemini çektiğiniz türde bir romansı sizlerle buluşturuyor.

Puanınız