-%35

Sadece Dinle

1. Hamur
Kapak: Karton
175,50 ₺ 270,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 419
  • Basım Tarihi: Eylül 2008
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı

“Ben Annabel’im. Her şeye sahibim. Manken gibiyim, akıllıyım, sosyalim. Canslılardan biriyim. Peki, acaba gerçekten öyle miyim?”
Annabel Greene, her şeyi olan kızdı. En azından Kopf’s mağazalarının reklamlarındaki rolü şuydu: En iyi öğrenci, popüler ponpon kız, arkadaş grubunun gözdesi, mezuniyet balosunun göz alıcı kraliçesi. Oysa gerçek hayatta, Annabel hiçbir şeyi olmayan kızdı: Kötü-kalpli-ama-ilginç Sophie ile olan arkadaşlığı pis söylentilerle sona erdiğinden bu yana yakın arkadaşı kalmamıştı. Ablasının yeme bozukluğu ailesini meşgul ettiğinden evde de huzuru yoktu. Annabel, aklındakileri ve içinden geçenleri kimseyle paylaşamıyordu. Derken Owen Armstrong ile tanıştı. Yoğun, müzikle haşır neşir ve sonuçlar ne olursa olsun, daima gerçeği söylemeye kararlı bir gençti Owen. Sorunlarıyla yüzleşmekten nefret eden bir kız, şeffaflığa tutkun bir çocukla duygusal bağ kurabilir miydi? Ve Annabel, acaba Sophie ile arkadaşlığını sona erdiren o gece aslında neler olduğunu anlatma cesaretini kendinde bulabilecek miydi?
Eşsiz yazar Sarah Dessen Türkiye’deki genç okurlarıyla Sadece Dinle aracılığıyla ilk kez buluşuyor. 
“Dessen, karakterlerinin iç dünyalarıyla dış çevrelerini irdeliyor ve onların kusurlarını, insani yanlarını, mücadelelerini ve başarılarını gözler önüne seriyor. Roman hem karmaşık hem de inandırıcı bir şekilde gençlerin zihnine dalıyor, bu zihinlere hayat veriyor. Okuyucular, çevirdikleri her sayfayla beraber karakterler hakkında daha fazla şey merak ediyor.” 
-School Library Journal 

Puanınız