-%35

Pandora'nın Kızı

1. Hamur
Kapak: Karton
175,50 ₺ 270,00 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 420
  • Basım Tarihi: Mart 2009
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mart 2009

Başarılı doktor Megan her an her şeyini kaybedebilir ama önce hayatının sırlarını açığa çıkarmak zorunda. üstelik tarif bile edilemeyecek kadar korkunç bir güce sahip. Dahası, bu gücün kontrol altına alınıp yok edilmesi gerekiyor.

Iris Johansen’ın şu ana dek hakkında en çok tartışılan ve en ilgi çeken romanında ölüm kalım mücadelesi verirken bir yandan da zihninin en gizli sırlarını açığa çıkarmak zorunda kalan bir kadınla tanışıyoruz.
“Megasatar Johansen gizemin sınırlarını zorluyor.”
-New York Daily News

Genç ve başarılı bir doktor olan Megan, kendini bildi bileli zihnindeki sesleri -onu delilik ve dehşetin sınırına sürükleyen sesleri- susturmaya çalışıyordu. Megan, çaresizce unutmaya çabaladığı geçmişinin derinliklerinde gizlenmiş, yıllardır uykuda olan psişik güçlere sahipti. Ama artık her şey patlama noktasına gelmişti -birileri onu öldürmeye, ölümcül ve baştan çıkarıcı Grady’nin de dahil olduğu diğerleri ise onu kullanmaya çalışıyordu. Megan kendisine miras kalan bu gücü kontrol altına alma, kendini ve inandığı şeyleri koruma savaşı verirken, hayatı ve annesinin ölümü hakkında şok edici sırlar da bir bir ortaya dökülmeyi bekliyordu. Megan’ın geleceğini anlamak için ihtiyaç duyduğu anahtar ise Grady’nin elindeydi ve söz konusu bu gelecekte hayatı asla eskisi gibi olmayacaktı. Tabii eğer hayatta kalmayı başarabilirse.
Sürükleyici ve heyecanla dolu. Iris’i seveceksiniz.
 

Puanınız