-%35

Tek Kurşun

1. Hamur
Kapak: Karton
204,75 ₺ 315,00 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 488
  • Basım Tarihi: Aralık 2012
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Aralık 2012

Romanları 38 dile çevrildi, 75 ülkede 40 milyondan fazla sattı. Lee Child’ın efsane kahramanı Jack Reacher şimdi sinemalarda ve aynı zamanda Artemis’te!

Polisiye- aksiyon türünün en önemli yazarlarından kabul edilen Lee Child, ya da esas adıyla Jim Grant’ın yarattığı Jack Reacher karakteri sinemalarda! Tüm dünyada milyonlarca okuru peşinden sürükleyen Jack Reacher, serinin on yedinci kitabı One Shot kitabından uyarlanan bir senaryoyla sinema perdesine taşındı.

Üstelik efsane Jack Reacher’ı bir başka efsane Tom Cruise canlandırıyor.

Altı kurşun. Beş ölü... Şehrin kalbi dehşete teslim oldu. Polis olayı anında çözdü. Onlara göre basit bir dava. Tek bir şey dışında: Zanlı, yanlış adamı yakaladıklarını söylüyor. Durmadan, “Bana Reacher’ı bulun,” diyor.

Eski askeri polis Jack Reacher gelecekti elbette. Tek bir atışı bile kaçırmaması gereken bu zanlıyı, usta keskin nişancıyı tanıyordu. Reacher, bir şeylerin doğru olmadığını düşünüyordu. Çok geçmeden bu basit davanın aslında o kadar da basit olmadığı ortaya çıkacaktı.

Davaya genç ve güzel bir savunma avukatıyla birlikte bakan Reacher, ipleri elinde tutan gizemli düşmana adım adım yaklaşıyordu. Üstelik şartları eşitti. Reacher, katili ele geçirmenin tek yolunun, oyunu onun kadar acımasız ve zeki oynamak olduğunu biliyordu. Sonra da nasıl nişan alınır, ona göstermeliydi. 

Puanınız