-%35

Fırtına Habercileri

1. Hamur
Kapak: Karton
81,25 ₺ 125,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 290
  • Basım Tarihi: Mayıs 2015
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mayıs 2015

DÜŞMAN, TANRI’YA BAŞKA ŞEKİLDE İNANAN İNSANLAR DEĞİL. ASIL DÜŞMAN CEHALET. HİÇBİR ŞEYE İNANMAYAN, HİÇBİR ŞEYİÖNEMSEMEYEN İNSANLAR...

Karanlık Düzen adındaki gizli örgütün bir üyesi olan Luca Vero, dünyanın sonuna dair işaretler aramak ve bulduklarını Düzen’e bildirmek için Avrupa’da seyahat ederken yolu Piccolo kasabasına düştü. Kasabalılar batıl korkulara teslim olmuştu. Denizin, gökyüzünün, yabancıların, kısacası bilmedikleri her şeyin birer felaket habercisi olduğuna inanıyorlardı.
Luca, yolculuğunda yalnız değildi. Sadık dostu ve hizmetkârı Freize, kâtip Peder Peter, güzeller güzeli Leydi Isolde ve onun gizemli dostu ve hizmetkârı Ishraq da kasabadaki batıl korkular karşısında en az Luca kadar şaşkındı.
Beş arkadaş, tuhaf kasaba halkının yanı sıra, kendini aziz ilan eden bir çocuğun liderliğinde Kudüs’e ulaşmaya çalışan kalabalık bir çocuk ordusuyla da karşılaşınca işler iyice içinden çıkılmaz bir hâl aldı. Haçlı Seferi’ne soyunan çocukların lideri, denizin yarılacağına ve Kudüs’e dek güvenle yürüyeceklerine emindi. 
Ve hiçbiri ne kadar tehlikeli sularda yüzdüğünün farkında değildi.

“Gregory, gerilim dolu bir hikâyeye tarihin önemli dönemeçlerini ustalıkla işliyor. 
Bir Orta Çağ kasabasındaki Hıristiyanlık ve Müslümanlık çatışmasından besleniyor.”
BOOKLIST

Puanınız