-%35

Göl Evi

1. Hamur
Kapak: Karton
208,00 ₺ 320,00 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 536
  • Basım Tarihi: Mayıs 2016
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mayıs 2016

TARİHİ KURGUNUN POLİSİYEYLE BULUŞTUĞU İNANILMAZ HİKÂYESİYLE HER TÜRDEN OKURU KENDİNE BAĞLAYACAK BİR AİLE DRAMASI.

Kayıp bir çocuk…
Haziran, 1933. Edevane’lerin kır evi Loeanneth’te geleneksel Yaz Dönümü Partisi için hummalı bir hazırlık var. Yazarlık hayalleri kuran,  on altı yaşındaki Alice Edevane özellikle heyecanlı. Kitabı için mükemmel bir fikir bulmakla kalmadı, rastlayıp rastlayabileceği en yanlış insana da âşık oldu. Ama saat gece yarısını vurduğunda ve gökyüzünde havai fişekler patlarken Edevane ailesi öyle bir trajedi yaşayacak ki, Loeanneth’i sonsuza dek terk etmek zorunda kalacaklar.

Terk edilmiş bir ev…
Yetmiş yıl ve sarpa saran bir soruşturmanın sonunda, Sadie Sparrow, Metropolitan Polis Teşkilatı’ndan zorunlu izne ayrılıyor. Büyükbabasının Cornwall’daki evine giden Sadie, boşluktan ne yapacağını şaşırmış hâlde. Ta ki bir gün, sık bir korunun çevirdiği, masalsı kır evine rastlayıp oradan kaybolan çocuğun hikâyesini öğrenene dek.

Çözülmemiş bir sır…
Bu arada, Hamstead’deki şık evinin tavan arasındaki çalışma odasında, seksenine merdiven dayayan ve artık ünlü bir yazar olan Alice Edevane yeni cinayet romanları üzerinde çalışıyor. Ama bir gün genç bir dedektif çıkageliyor ve Alice hayatı boyunca kaçmaya çalıştığı gerçeklerle yüzleşiyor.

“Morton’ın son romanında, yazarın alametifarikası hâline gelen sırlar, bir kez daha gün ışığına çıkıyor. Kayıp bebekler, bir annenin fedakârlığı ve sırlar, sırlar, sırlar… Morton ipuçlarını cömertçe sunarken gerçeğe yaklaştığınızı hissediyor, ancak sadece daha derinlerdeki bir sır tabakasına ulaşıyorsunuz. Kalp sızlatan seçimler ve zengin karakter çeşitliliğiyle sizi derinden etkileyecek bir roman.”
BOOKLIST

Puanınız