-%35

Tarih Yanılıyor

1. Hamur
Kapak: Karton
126,75 ₺ 195,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategori

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 280
  • Basım Tarihi: Mart 2016
  • Kaçıncı Baskı: 3.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mart 2021

“ERICH VON DANIKEN’İN FİKİRLERİNİN EFSANEVİ BİR ÇEKİCİLİĞİ VAR.”

James A. Herrick, Christianity Today

Kitapları çoksatanlar listesinden eksik olmayan yazar Erich von Daniken, çağdaşlarının gözden kaçırdığı gerçekleri ortaya çıkarma yeteneğini bir kez daha gözler önüne seriyor. Von Daniken görünüşte birbiriyle ilişkisi olmayan yüzlerce antik metni dikkatle inceledikten sonra, insanlık tarihinin hiç de dünya dinlerinin iddia ettiği gibi olmadığını duyurmaya hazır. Üstelik elinde kanıtlar var!

Von Daniken, Tarih Yanılıyor’da, keşfinden bu yana şifresinin çözülmesi yönündeki bütün girişimlere direnen büyüleyici Voynich el yazmasına daha yakından bakıyor ve aynı derecede hayret verici olan Enoş Kitabı’yla ilgili bazı merak uyandırıcı açıklamalarda bulunuyor. Von Daniken aynı zamanda Ekvador’daki binlerce altın panelden oluşan kapsamlı bir kütüphaneye ev sahipliği ettiği söylenen kayıp bir yer altı labirentiyle ilgili hayret verici bir hikâyeyi ortaya çıkarıyor. Von Daniken metal kütüphanesinin yalnızca Enoş Kitabı’yla değil, kütüphanenin, atalarının geçmişini içerdiğine inanarak yıllar boyu onu arayan Mormonlar’la da ilişkili olduğuna dair kanıtlar sunuyor.

Nazca Çölü’ndeki, havadan bakıldığında iniş pistine benzeyen gizemli çizgilere ne demeli? Arkeologlar onların kadim geçit töreni yolları olduğunu iddia ediyor. Von Daniken ise, “Tekrar düşünün!” diye bağırıyor ve arkeologların kontrol etmeyi akıllarından bile geçirmedikleri verileri ortaya koyuyor. 

Tarih Yanılıyor zekânıza meydan okuyacak... Belki uzun süredir tutunduğunuz bazı inançlara da. Bu, Erich von Daniken’in yıllardır yazdığı en iyi kitap!

Puanınız