-%35

İş Okulu - Başkalarına Yardım Etmeyi Sevenler İçin

3. Hamur
Kapak: Karton
81,25 ₺ 125,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Orijinal Dili: İngilizce
  • Sayfa Sayısı: 175
  • Basım Tarihi: Mart 2010
  • Kaçıncı Baskı: 16.Baskı

Robert T. Kiyosaki kırk yedi yaşında emekli olduktan sonra mali özgürlüğe kavuşmak üzerine yazdığı, çoksatanlar listesine giren Zengin Baha Yoksul Baba seri kitaplarına imza attı. CASHFLOW® Teknolojileri Ortaklığının kurucu ortaklarından olan Kiyosaki aynı zamanda multi-milyoner yatırımcı, iş sahihi, eğitimci ve konuşmacıdır. 

Çoksatanlar arasına giren bu kitapta Robert T. Kiyosaki (para kazanmanın ötesinde bir iş olan) pazarlama ağı iş alanının sekiz "gizli" değerini güncelleyip genişletiyor. Robert, pazarlama ağı kurma işinin servet edinmenin devrimci bir yolu olduğunu, herkese servet edinme olanağı tanıdığını, kararlı ve azimli olan herkese açık olduğunu açıklıyor. "Servetimi pazarlama ağı işinden elde etmediğim için bu iş alanına biraz daha nesnel gözle bakabiliyorum. Bu kitap pazarlama ağı işinin gerçek değeri olarak gördüğüm noktaları anlatıyor. Salt çok para kazanma potansiyelinin ötesinde bir değer bu. Sonunda yüreği olan ve insanlara değer veren bir iş alanı buldum." 

Robert T. Kiyosaki 

Sharon L. Lechter, yeminli mali müşavir ve aynı zamanda mali özgürlüğe kavuşmak üzerine yazılan çoksatanlar listesine giren Zengin Baha Yoksul Baha seri kitaplarının ortak, yazarıdır. CASHFLOW® Teknolojileri Ortaklığının üst düzey yöneticisi ve kurucu ortaklarındandır. Sıkı bir hayırsever olan Lechter ayrıca çocuklara daha iyi eğitim verilmesi konusunda yoğun çalışmalar yürüten bir eylemcidir. 

Puanınız