-%35

Vezüv Kulübü

1. Hamur
Kapak: Karton
97,50 ₺ 150,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 185
  • Basım Tarihi: Haziran 2007
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Haziran 2007

Lucifer Box ile tanışın: 

James Bond ve Sherlock Holmes'dan birer doz alıp Monty Python ve Austin Powers'dan da bir şeyler katın.

Majestelerinin bir numaralı gizli ajanı Lucifer Box ile tanışın: James Bond ve Sherlock Holmes'dan birer doz alıp Monty Python ve Austin Powers'dan da bir şeyler katın. Lucifer'in yakışıklı bir yüzü ve onu tüm konsomatrislerin karşılaşmak istediği türden bir misafire dönüştüren sivri uçlu kılıç misali bir zekâsı var. Ki, çoğu da karşılaşmıştır!

Lucifer Box, Edward dönemi İngiltere'sindeki kaymak tabakanın bayıldığı bir adam. Sosyetenin en moda portre ressamı, son derece nüktedan biri, bir dandi, tam bir hovarda, konsomatrislerin bir numaralı müşterisi. Ancak onun aynı zamanda Saygıdeğer Majesteleri'nin en saygı duyduğu ve sevdiği gizli ajan olduğunu çok az kişi biliyor. Ve macera şöyle sürüyor: Britanya'nın en mühim bilim adamları teker teker ölmeye başlıyor ve ülkesinin kaderini değiştirebilecek olan tek bir adam var. Lucifer Box.

“Hayatım boyunca okuduğum en lezzetli, en ayartıcı, en buluşçu, en meşum, en şen şakrak ilk roman. Daha, daha! Daha istiyorum!” 

-Stephen Fry

“Sinsice zehirleyen, insanı müptela eden bir kaçamak!” 

-Guardian

“Eğer mizahi bir pastiş yapacaksanız, ne vakit olursa olsun fark etmez, Edward dönemi melodramlarını anımsatan tınısı ve tüm cüretkârlığıyla Vezüv Kulübü'nü verin bana.” 

-Times

Puanınız