-%35

Yüz Binlerce İş Yaratan Adam

1. Hamur
Kapak: Karton
55,25 ₺ 85,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 180
  • Basım Tarihi: Nisan 2013
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Nisan 2013
  • Ebat: 13,5 X 19,5


Bu kitap, alışılageldiği üzere, iş yaşamında büyük ticari başarılar sağlayıp sonra da kenara çekilen emekli bir işadamının, "Ne yaptım da kazandım?" sorusunu yanıtladığı bir otobiyografi değil.

Yeni girişimcilere ya da çalışma yaşamının zorlu yollarında yürümeye başlayan deneyimsiz gençlere özgüven aşılama ve akıl verme amacını taşıyan bir "öğreten adam" notları da değil... Peki ne anlatıyor bu kitap?

'Elde var sıfır'la yola çıkan bir girişimcinin bir marka yaratma serüvenini, yalnızca bu da değil, bir sektör inşa edip ekonomiye ve sosyal yaşama kazandırma başarısını anlatıyor.

Tufan Sevincel gerçek anlamda "yüz binlerce iş yaratan adam". Çünkü, kariyer.net'in ve online insan kaynakları sektörünün kurucusu. Ortaya konan emek ve yaratılan marka da yalnızca bir girişimcinin ticari başarısı değil, aynı zamanda ülkemizin önemli bir sosyal yarası olan işsizliğin yok edilmesi mücadelesinde kayda değer bir çaba, önemli bir sosyal sorumluluk projesi... Milyonlarca insanın bir işe başvururken karşısına çıkan eş dost akraba kayırmacılığından profesyonel işe alım yöntemlerine geçişin sağlanması ve böylece fırsat eşitliğinde önemli bir eşiğin geçilmesi... Tüm sektörlerde istihdam oranlarını artırması, yeni mezunlara, çalışanlara iş olanaklarını sunacak potansiyeli sunması... Tüm bunlar ve daha fazlası, Sevincel'in kısa zamanda başardığı bir iş ve hayat serüveninin bu kitapta bize yansıyan yüzü.

Her gün gelişen ve yenilenen teknolojiden yararlanma, öngörü, yeniye açık olma, doğru zamanda ve doğru yerde risk alıp kendini aşma çabası, özgüven, insana ve emeğe saygı... Bunlar da bir sektörün kuruluşunun ve katedilen yolun köşetaşları... İşte bu kitap, bu yolun nasıl yüründüğünü anlatıyor. 

Puanınız