-%35

Yetenekliler Dünyası (Ciltli)

1. Hamur
Kapak: Karton
227,50 ₺ 350,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 592
  • Basım Tarihi: Ekim 2018
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Ekim 2018

Gerçek, inanmaktan vazgeçtiğinde hâlâ orada olan şeydir.

Bütün yüzyılların en büyük bilimkurgu yazarı Philip K. Dick’in beş kitaptan oluşan toplu öyküleri "Yetenekliler Dünyası" adını taşıyan üçüncü ciltle devam ediyor. İlk romanı Güneş Piyangosu'ndan (1956) önce, bir yıl içinde yazılmış yirmi üç öyküde PKD her zamanki kurnazlığını, keskin zekasını sergiliyor. En ünlü romanlarının temellerini tanıyabileceğiniz bu ciltte de birbirinden özgün fikirleriyle şaşırtmaya devam ediyor.

 

"Kendi döneminin en eğlenceli bilimkurgu yazarıydı ve en korkutucusu. Onun korkuları hepimize ait korkulardı ama o bunları hiç kimsenin ifade edemeyeceği bir biçimde ifade ediyordu.”
–The Encyclopedia of Science Fiction

"Belki yazdığı bilimkurgu değil, metafizik ya da teolojik kurmaca. Her ne ise sanki yazdıklarını uydurmamış da gerçekten bir biçimde yaşamış gibi geliyor insana."
–John brunner

 

–Bugünkü programımda depresyon var, altı saat kendimi suçlayacağım.

–Mühim meseleleri gece yarısı çözmeye kalkmayın.

–Deli olduğunu biliyorsan deli değilsin demektir, en sonunda akıllanıyorsun.

 

Av Mevsimi - İpteki Yabancı - Gözlerinde - Altın adam - Çarkıfelek - Son Efendi - Yaratık Baba - Tuhaf Cennet - Tony ve Böcekler - Sıfır-O - Efendi ve Kulları - Sergideki Parça - Sürünenler - Satış Konuşması - Alicengiz Oyunu - Şu Sıkıcı Dünya - Foster, Öldün Sen - Yazıcının Ödülü - Savaş Gazisi - Orta Yol - Uyumsuz - Yetenekliler Dünyası - Kurtar Çocuğumu Süper İnsan!

Puanınız