-%35

Senden Başka Yok (Cep Boy)

1. Hamur
Kapak: Karton
61,69 ₺ 94,90 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 576
  • Basım Tarihi: Ağustos 2009
  • Kaçıncı Baskı: 8.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Eylül 2013


Okuyucuyu aynı anda hem güldürüp hem de ağlatmak yetenek ister… Son sayfayı okuduktan sonra çok uzun bir süre hikâyeyi aklınızdan çıkaramayacaksınız.”  
Heat
 
“New York'a geri dönüp onu bulmak zorundaydım. Orada olmama ihtimali de vardı ama şansımı denemek zorundaydım çünkü tek bir şeyden emindim: Burada değildi.”
 
Anna Walsh resmen bir harabe. Anne ve babasının Odadan İyidir  diye tabir edilebilecek evinde, Dublin'i terk edip New York'a  dönebilmenin hayaliyle yaşıyor.  Arkadaşlarına dönmek.  Dünyanın En Muhteşem İşine dönmek.  Ve hepsinden ötesi, Aidan'a dönmek. Fakat ailesinin başka düşünceleri var (kendi başağrıları dışında yani).  Ve sanki Aidan da onunla tekrar temasa geçmekten kaçınıyor gibi.  Nedendir bilinmez!
Anna'nın bu kadar çok sevdiği dünyasını ne parçalamış olabilir? Ayrıca her şeyi yeniden yerli yerine oturtacak olan kişi gerçekten de Aidan mı acaba?
 
“Maeve Binchy'nin tahtına kurulan modern bir roman kraliçesi olan  Marian Keyes, öykü anlatıcılığında son derece usta. üslupla gerçeği birararaya getirişi, vazgeçmediği mizah ve pathos, onu tüm dünyada çoksatar listelerine taşıyor.”
Irish Independent
 
“Marian Keyes, insana-kendini-iyi-hissettiren-kitaplar cemiyetinin kraliçesi. İnsanın içini ısıtan komedileri, onu İngiltere'nin en çıtır yazarına ve kendi kuşağının sesine dönüştürdü.” 
Daily Mirror
 
“Keyes her zamanki gibi zekâsını konuşturarak, dostluk, kıskançlık ve aşk üzerine yazıyor.” Daily Mail
 

Puanınız