-%35

Mürekkep ve Kemik

1. Hamur
Kapak: Karton
198,25 ₺ 305,00 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 514
  • Basım Tarihi: Nisan 2017
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Nisan 2017

KÜTÜPHANECİNİN İLK GÖREVİ, KİTAPLARI KORUMAK VE SAVUNMAKTIR. 
BU, BAZEN KİTAPLAR UĞRUNA ÖLMEYİ, BAZEN DE BAŞKALARININ ÖLMESİNE NEDEN OLMAYI GEREKTİRİR.

Rachel Caine, nefesinizi kesecek yeni serisinde Büyük İskenderiye Kütüphanesi’nin zamana yenilmediği bir atmosferde tarihi yeniden yazıyor.

Acımasız ve gücü sınırsız Büyük Kütüphane artık bütün şehirlerin yönetimini elinde tutuyor ve insanlarla paylaşılacak bilgi akışını yönetiyor. Simya sayesinde tarihin önemli eserleri anında insanlara ulaşabilirken kitaplara kişisel olarak sahip olmak kesinlikle yasak. 

Jess Brightwell, Kütüphane’nin önemine inansa da bilgisinin büyük kısmı, karaborsanın içindeki ailesinin ele geçirdiği yasa dışı kitaplardan geliyor. Ve babasının onu ajan olarak soktuğu Kütüphane’de aldığı eğitimin sonunda Jess’in sadakati sorgulanıyor.

Arkadaşı dünyayı değiştirecek bir cihaz yaratıp farkında olmadan suçların en büyüğünü işleyince Jess, Büyük Kütüphane’yi yönetenlerin bilgiye insan hayatından daha çok önem verdiğini anlayacak. Ve çok geçmeden hem isyankârlar hem de kitaplar yanacak…

“Okurların daha fazlası için yalvaracağı yeni, büyülü bir seri.”
– New York Times Çoksatarı Yazar Deborah Harkness 

“Her anı soluksuz bir macera. Büyük Kütüphane’nin ilk romanı, Açlık Oyunları serisinin heyecanı ile Harry Potter kitaplarının psikolojik öğelerini bir araya getiriyor.” 
– Booklist 

Puanınız