-%35

Mistik ve Gezgin

1. Hamur
Kapak: Karton
113,75 ₺ 175,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Sayfa Sayısı: 488
  • Basım Tarihi: Mayıs 2020
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mayıs 2020
  • Ebat: 13,5 X 21

Gillengaria’da huzursuzluk baş göstermeye başlamıştı. Güneyde, Kral Baryn’in emirlerine rağmen büyüye ve büyüyle uğraşan mistiklere olan düşmanlık tehlikeli bir şekilde artıyordu. Bu emri, onu ağına düşürmüş olan yeni karısının bir mistik olması sebebiyle verdiği dedikoduları dolaşıyordu. KGillengaria’da huzursuzluk baş göstermeye başlamıştı. Güneyde, Kral Baryn’in emirlerine rağmen büyüye ve büyüyle uğraşan mistiklere olan düşmanlık tehlikeli bir şekilde artıyordu. Bu emri, onu ağına düşürmüş olan yeni karısının bir mistik olması sebebiyle verdiği dedikoduları dolaşıyordu. Kral, soylu On İki Ev’de, ona karşı yükselen düşmanlığı kendi çıkarına kullanacak kişiler olduğunun farkındaydı ve bu sebeple ülkenin durumunu değerlendirmesi için mistik Senneth’ı görevlendirmişti. Aynı zamanda ona eşlik eden başka mistikler ve Kralın Gezginlerinden, büyüye ve tüm mistiklere farklı bir bakış açısı olan Tayse vardı.
 

Ancak güneye doğru ilerledikçe, Gillengaria’daki tüm mistiklere karşı güçlü bir nefret besleyen, hiç beklenmedik düşmanlarla karşılaşacaklardı. Ve kurtulmalarının tek yolu, ne olursa olsun bir arada kalmalarıydı… Kral, soylu On İki Ev’de, ona karşı yükselen düşmanlığı kendi çıkarına kullanacak kişiler olduğunun farkındaydı ve bu sebeple ülkenin durumunu değerlendirmesi için mistik Senneth’ı görevlendirmişti. Aynı zamanda ona eşlik eden başka mistikler ve Kralın Gezginlerinden, büyüye ve tüm mistiklere farklı bir bakış açısı olan Tayse vardı.

Ancak güneye doğru ilerledikçe, Gillengaria’daki tüm mistiklere karşı güçlü bir nefret besleyen, hiç beklenmedik düşmanlarla karşılaşacaklardı. Ve kurtulmalarının tek yolu, ne olursa olsun bir arada kalmalarıydı…
 

“Temiz, zarif bir anlatı... Shinn bize okunması kolay, insanı içine çeken yüksek kaliteli bir eser sunuyor.”
 – Booklist
 

“ Merak uyandıran romantik hikâyelere ilgi duyan fantastik roman severler için ustaca yazılmış bir eser... Büyüleyici karakterler...  Zengin bir başlangıç.”
 – Publishers Weekly

Puanınız