-%35

İhanet Ateşi

146,25 ₺ 225,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Kapak Türü: Karton
  • Orijinal Dili: İngilizce
  • Sayfa Sayısı: 518
  • Basım Tarihi: Kasım 2019
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı

İNTİKAM SADECE TATLI DEĞİL. AYNI ZAMANDA KAÇINILMAZ.

FBI Özel Ajanı Aloysius Pendergast, Louisiana’daki eski aile evini ziyaret ediyor. Geçmişin hayaletleri etrafını sarmışken Pendergast’ın aklındaki tek kişi, on iki yıl önce trajik bir kazada ölen karısı Helen. Ancak karısının eşyalarını inceleyen ajan, şaşırtıcı bir ipucu yakalıyor. Helen’ın ölümünün kaza olmadığını gösteren inanılmaz bir ipucu...
Güvenilir dostu Teğmen Vincent D’Agosta’dan yardım isteyen Pendergast, karısının son günlerinin üzerindeki sır perdesini araştırmaya başlıyor. Bu yolculuk onu, kadının geçmişindeki bilinmeyenlere, saklı bir saplantıya ve insanın korumak için her şeyi yapabileceği sırlara götürüyor.
Pendergast hayatını tehlikeye atarak geçmişin bilmecesini çözmeye çalışırken sarsıcı bir soruyla yüzleşiyor: Evlendiği kadın aslında kimdi?


“Kâbus değil, rüya; Preston ve Child’ın şimdiye dek yazdığı en iyi kitap.”
– Library Journal

“Preston ve Child bu heyecan verici polisiyede parlak zekâlı ve ayrıksı Pendergast’ı gözler önüne sererek duygusallığın dozunu artırıyor. Kitapları satış rekorları kıran yazarlar, okuyucuyu sürükleyen gerilim sahneleri yaratmakta rakipsiz olduklarını bir kez daha kanıtlıyor.”
–Publishers Weekly
  

Puanınız