-%35

Gizli Servis

1. Hamur
Kapak: Karton
146,25 ₺ 225,00 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 350
  • Basım Tarihi: Haziran 2007
  • Kaçıncı Baskı: 2.baskı
  • Son Basım Tarihi: Ekim 2007
  • Ebat: 13,5 X 19,5

Bir ülkenin gizli servisi, yaşadıklarının ne kadarını gün ışığına çıkartabilir? Rutubetli odalar, tozlu raflardaki dosyalarda saklı, fedakârlıklarla, sıkıntılarla, özel yaşamdan verilen ödünlerle yürütülmüş operasyonlar unutulmaya mahkum mudur? Ne zamana kadar?..

Adı üstünde ‘Gizli’ Servis... Üzerinde ‘ÇOK GİZLİ’ yazan dosyaların içinde belki de ülkenin kaderini değiştirecek bilgiler bulunuyor. Tüm bilgilerin gizli kalması gerektiği gibi bu bilgileri derlemek için canlarını tehlikeye atmış isimsiz kahramanların da adlarının gizli kalması gerekiyor. Ve elbette gizli kalması gereken her şey gibi merak uyandırıyor. 

Bir ‘Gizli Servis’ nasıl çalışır? Yurtdışında ajanlarını nasıl seçer, nasıl konumlandırır? İstihbarat toplamak için hangi yöntemleri kullanır? Toplanan istihbarat nasıl kıymetlendirilir? Operasyonlar nasıl planlanır ve yürütülür? Uzun yıllar Milli İstihbarat Teşkilatı’nda görev yaptıktan sonra emekli olan Bülent Ruscuklu, anılarından yararlanarak yazdığı ‘Gizli Servis’te geçmişte yürütülmüş pek çok yurtdışı operasyonu anlatıyor. Operasyonlar, ajanlar, angajeler, espiyonajlar, kontrespiyonajların gizli dünyasına okurları için bir pencere açıyor. 

Bu pencereden bakınca bugüne kadar medyadan izlediğimiz pek çok haberin farklı bir gözle okunması gerektiği anlaşılıyor. MİT kahramanı Mete Çeliker’in yaratıcısı Bülent Ruscuklu’nun yeni romanı Gizli Servis’te gizli kalmış ‘gerçek masallar’ı heyecan ve merakla okuyacaksınız. 

Puanınız