-%35

Düğün Gecesi

1. Hamur
Kapak: Karton
201,50 ₺ 310,00 ₺
Stokta Yok

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kağıt Türü: 1. Hamur
  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 520
  • Basım Tarihi: Aralık 2013
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı

Lottie evlenmek istiyor, hem de çok. İçinde böyle önlenemez bir evlilik kıpırtısı, illa ve mutlaka doğru erkekle evlenecek, evlenmek zorunda. Hâlihazırdaki erkek arkadaşının kendisine evlenme teklif etmek üzere olduğundan da adı gibi emin. Ancak beklenen teklif gelmek bilmeyince ve üstüne üstlük eski sevgilisiyle de yeniden karşılaşınca, çılgın ve kararlı bir eylem planını acilen devreye sokuyor. Nedir o? Hemen evlenecekler. Neden? E, çünkü Lottie evlenmek zorunda. Ama neden? Canı istiyor. Eski sevgiliyle gerçekleşecek bu yıldırım evlenmesinde nişan, söz ve diğer düğün koşuşturmacaları olmayacak. Hepsinden önemlisi, güvenli evlilik müessesesi kurulana dek çifte kumrulara sevişmek de yasak! Mükemmel!

Öte yandan... Lottie’nin kız kardeşi Fliss, kâbus gibi bir boşanmayla boğuşuyor ve kardeşinin de aynı cehenneme düşmesini asla istemiyor. Ona göre Lottie’nin bu ‘proje’ izdivacı ne pahasına olursa olsun, durdurulmalı. Kararlı taze dul Fliss, bu drama son vermek için mutlu çiftin bir Yunan adasında kurgulanan romantik tatilini dağıtmaya gidiyor. Lottie unutamayacağı bir düğün gecesi mi yaşayacak, yoksa o geceyi sonsuza dek hafızasından silmek mi isteyecek? İşte buna da artık kader karar verecek. Hâliyle, güleceksiniz.

“Komik, kıpır kıpır, romantik.”
Daily Mail

“Romantik, kimi zaman buruk, kahkahalarınıza hâkim olamayacağınız kadar da komik.”
Sunday Express

Sophie Kinsella
Eski bir ekonomi muhabiri ve çoksatan “Alışverişkolik” romanlarının yazarı. Ama yine de parasını çok ‘dikkatli’ harcıyor ve indirimler bile onu kandırmaya yetmiyor! Ailesiyle birlikte İngiltere’de yaşıyor. Üstelik ev işleri ve yemek pişirmek gibi ‘domestik’ meselelerde de üstün performans sergiliyor. Anlayacağınız, kendisi bir harika! 

Puanınız