-%35

Dövmeci

1. Hamur
Kapak: Karton
113,75 ₺ 175,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 448
  • Basım Tarihi: Mayıs 2017
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mayıs 2017


  “Neredeyse iki bin yıldır dünyadaki tek Druid oydu. Demir Druid Atticus O’Sullivan. Keskin zekâsı ve amansız kılıcıyla, peşindeki bir tapınak dolusu tanrıdan kurtulup hayatta kalmayı başardı. Üstelik artık bir yoldaşı da var.”
- New York Times

Atticus’un çırağı Granuaile nihayet tam bir Druid oldu. Dahası, Atticus uzun zaman önce dondurulan bir Başdruid’i, yeni adıyla Owen Kennedy’yi hayata döndürmeyi başardı. Şimdi Owen’ın öğrenmesi gereken çok şey var.
Atticus rollerin değişmesinden memnun. Bir zamanlar öğrenciyken şimdi öğretmen rolünde ve Owen’ı modern hayata hazırlıyor. 
Owen, Atticus’un yaptığı dövmelerin acısı ve cep telefonu denen gereksiz aletle mücadelesinin yanında bir de İngilizce öğrenmekle uğraşmak zorunda. 
Bu sırada Granuaile de büyük bir meydan okumayla karşı karşıya: Hindistan’da babasının bedenini ele geçiren bir büyücünün ruhunu defetmesi gerekiyor. Cadı Laksha’nın yardımına rağmen Granuaile ezici bir yenilgiyle burun buruna kalıyor.
Üç Druid; veba yayan iblislerle, domuz seven yetilerle, ateş saçarak uçan tilkilerle ve çılgın Fae’lerle mücadele ediyor ve bu kez, üçün şanslı sayıları olduğunu umuyorlar.

“Fantastik, mitolojik ve de çok komik.” - Booklist

KEVIN HEARNE tam bir Arizona’lı ve klimayı icat eden kişiye minnettar. Lisede İngilizce öğretmeni olarak çalışıyor. Sınav kâğıdı okumadığı ya da roman yazmadığı zamanlarda fesleğenleriyle ilgileniyor ve kızıyla doğa resimleri yapıyor. Yürümekten ve çizgi romanlardan hoşlanan Hearne, eşi ve kızıyla birlikte küçücük, sıcak bir evde yaşıyor.   

Puanınız