-%35

Doğu Batı Sokağı

1. Hamur
Kapak: Karton
126,75 ₺ 195,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 480
  • Basım Tarihi: Aralık 2017
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Aralık 2017

Sands, Hitler’in Üçüncü Reich dönemindeki akıl almaz mezaliminin sonucunda ortaya çıkan ve dünyayı değiştiren hukuki kavramların gelişim sürecini, geçmişte kalan sırların açığa çıktığı, duygu dolu, şahsi bir dedektiflik öyküsüyle birlikte sunuyor. Ukrayna’nın küçük Paris’inde, birbirlerini tanımaksızın aynı üniversitede, aynı profesörlerden eğitim görüp “soykırım” ve “insanlığa karşı suç” fikirlerini eşzamanlı olarak üreten iki adamın kişisel ve düşünsel evrimini takip ediyor. Doğu-Batı Sokağı tarih anlayışımızı, uygarlığın toplu katliamla nasıl başa çıkmaya çalıştığına dair fikirlerimizi ve en nihayetinde dünyaya bakışımızı değiştirecek.

“İyi bir yazar olan Sands sahneleri öylesine ilgi çekici ve samimi bir dille kurguluyor ki, eserinin başarılı olmaması mümkün değil… Sürükleyici, aydınlatıcı ve duygu yüklü bir kitap bu.”
–SAMUEL MOYN, THE WALL STREET JOURNAL

“Olağanüstü bir keşif yolculuğu … merak uyandıran bir macera… Sands’in kitabına konu olan kişiler inanılmaz açıklamalarda bulunuyor.”
–ISABEL HULL, LONDON REVIEW OF BOOKS

“Doğu-Batı Sokağı yaşam öykülerini bir neslin müşterek biyografisi halinde bir araya getiriyor… Fevkalade, ilginç, etkileyici ve güçlü bir kitap.”
 –MARK MAZOWER, FINANCIAL TIMES

Puanınız