-%35

Aşk ve Mantık (Ciltli)

1. Hamur
Kapak: Sert Kapak
113,75 ₺ 175,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Sert Kapak
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 412
  • Basım Tarihi: Mart 2017
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Mart 2017

"Mükemmel bir kalbi  vardı, tabiatı şefkatli ve duyguları güçlüydü ama onları nasıl idare edeceğini bilirdi.”
KALBİNİ BİRİNE VER VE AKLIN SANA KALSIN
İngiliz edebiyatına damga vuran Jane Austen’ın unutulmaz eserlerinden Aşk ve Mantık, ciltli ve karton kapaklı iki farklı seçenekle Artemis Yayınları tarafından okurun beğenisine sunuldu. Tıpkı Austen’ın başyapıtı sayılan Aşk ve Gurur gibi sinemaya ve televizyona uyarlanan roman, farklı karakterdeki iki kardeşin hikâyesine odaklanıyor ve onların yaşamları ve yaşama karşı duruşları üzerinden aşk ile mantığın hayattaki yerlerini tartışıyor.

JANE AUSTEN’IN DERİN GÖZLEM BECERİSİ, ZARİF ÜSLUBU VE İNCE İRONİSİYLE  19. YÜZYIL İNGİLİZ YAŞAMININ EKSİKSİZ BİR PANORAMASI

Marianne Dashwood, duygularını asla gizleyemeyen heyecanlı, dramatik, hareketli bir genç kız. Son derece cazip ve yakışıklı fakat asla Marianne’e uygun olmayan John Willoughby’ye âşık olduğunda ise ablası Elinor’un uyarılarını göz ardı ediyor. Bu arada, gelenek ve göreneklere karşı daima hassas olan, aklı başında ve ağır başlı Elinor, kendi romantik hayal kırıklığını en yakınlarından bile gizlemek için mücadele ediyor. Aynı dönemde yaşadıkları aşk tecrübeleri sayesinde iki kız kardeş, statü ve paranın aşkın kurallarını koyduğu bir toplumda mutluluğu yakalamak istiyorlarsa, aşk ve mantığı dengelemeleri gerektiğini öğrenecek.

Jane Austen, karakter bakımından birbirine tamamen zıt iki kız kardeşin evlilik hiyerarşilerine karşı direnişleri üzerinden 19. yüzyılın sevilen aşk hikâyelerinden birini anlatıyor.

Puanınız