-%35

Artemis Fowl 8 - Son Muhafız

3. Hamur
Kapak: Karton
113,75 ₺ 175,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 320
  • Basım Tarihi: Kasım 2020
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Kasım 2020

Artemis Fowl için kıyamet zamanı…
Güce doymayan peri Opal Koboi, insanlığı yok etmek ve peri kraliçesi olmak için gelmiş geçmiş en güçlü planını hazırladı. 
Planı başarılı olursa çok uzun zaman önce ölmüş peri savaşçıların ruhları yeryüzüne yükselecek ve buldukları ilk bedende yeniden can bulup dünyada büyük bir yıkıma yol açacak. Ama bu bedenler arasında kargalar, geyikler ve porsukların yanı sıra, Myles ve Beckett Fowl isimli iki meraklı ufaklık da var…
Birçok akıllıca planı tersine çevirmeyi başarmış olan Artemis, Yüzbaşı Holly Short’un yardımıyla başarılı mı olacak, yoksa insanlık, Opal’in kıyamet planıyla sona mı erecek?

Eoin Colfer’ın 2001 yılında yazmaya başladığı ve yayımlanan ilk kitabından beri tüm dünyada büyük yankı uyandıran ve Disney tarafından da sinemaya uyarlanan Artemis Fowl Serisi macerası, korkunç bir kıyamet planıyla sona eriyor. 
Hep güçlü ve akıllı hamleleriyle her türlü beladan kurtulmayı, günün sonunda kazanan taraf olmayı başaran Artemis, bu kitapta son ve en zorlu sınavıyla yüzleşiyor. Can düşmanı peri Opal Koboi’yle son bir mücadeleye girecek olan Artemis, bu sefer kendisi ve sevdiklerinin yanı sıra, tüm dünyanın geleceği için de savaşacak. Serinin hayranları için nefes almadan okunacak bir final kitabı… 

Puanınız