-%35

Amatör Dedektifler 2 - Beni Takip Et

1. Hamur
Kapak: Karton
87,75 ₺ 135,00 ₺

495 TL ve üzeri standart teslimatlı siparişlerde kargo bedava!


Kategoriler

  • Kapak Türü: Karton
  • Yayın Dili: Türkçe
  • Sayfa Sayısı: 304
  • Basım Tarihi: Aralık 2019
  • Kaçıncı Baskı: 1.Baskı
  • Son Basım Tarihi: Aralık 2019

Parti için muhteşem bir geceydi. Yirmi bir yaşındaki Chelsea Dawson ortadan kaybolana kadar. On binlerce takipçisi olan sosyal medya yıldızı, en son, güzel bir yaz gecesi sahilde arkadaşlarıyla eğlenirken görüldü. Fakat eski erkek arkadaşıyla arasında geçen hararetli bir tartışmadan sonra güzel kız sırra kadem bastı.
Seneca, Maddox, Aerin ve Madison şüpheli olayı duyduklarında kurbanla ilgili sarsıcı bir ipucu dikkatlerini çekti. Kız, Aerin’in beş yıl önce öldürülen ablası Helena’ya tıpatıp benziyordu. Seneca, Helena’nın katilini tanıdığına emindi ve aynı kişinin Chelsea’yi de kaçırdığı şüphesi bir türlü aklından çıkmıyordu. Maddox da esas şüphelilerinden bir mektup alınca tahminleri doğrulanmış oldu. İki kızla ilgili cevapları bulmaya ve annesinin cinayetinin ardındaki sır perdesini aralamaya kararlı olan Seneca’yı artık hiçbir şey durduramazdı. Seneca, Maddox, Aerin ve Madison’ın, kayıp kızı kurtarıp katili adalete teslim etmekten başka çareleri yoktu. Ama tek bir hata Chelsea’nin sonu olabilirdi. Ya da Amatörler’in.
Serinin rahatsız edici sırlar, şaşırtıcı düğümler, ürkütücü gerçeklerle dolu ikinci kitabı Beni Takip Et, Amatörler’i unutulmaz bir maceraya çıkaracak. Zeki bir katilin ustalıkla çizdiği, dönüşü olmayan bir maceraya...

 

Puanınız